sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Vetovoiman salaisuudet - Peili


2. Peili
"Mitä tahansa vedätkin puoleesi, se kertoo sinulle peilin tavoin, mitä magneetissasi on. Näin voit viritää sisäistä magneettiasi yhä tarkemmin."


"Sydänmagneetilla on neljä tapaa vaikuttaa: 
Se vetää puoleensa samankaltaisuutta, vastakohtaisuutta, torjuttua tai "ihmeitä"."

Samankaltaisuus: "Joka kerta, kun huomaat samankaltaisuuden, tunnistat jotain itsestäsi. Ja joka kerta, kun päätät rakastaa toista tämän tähden, rakastat itseäsikin hiukan enemmän."

Vastakohtaisuus: "Aina, kun huomaat eron itsesi ja toisen ihmisen välillä, tiedostat, millainen itse olet. Ja silloin voit aina päättää, mihin suuntaan haluat itseäsi kehittää, ja vahvitut näin aina hieman enemmän."

Torjuttu: "Jokainen ajatus ja tunne, jolla torjut tai tuomitset jonkin asian tai ihmisen, vaikuttaa niin, että magneettisi vetää tätä asiaa tai ihmistä entistä vahvemin puoleensa."

Jos et halua, että vedät puoleesi näitä torjuttuja asioita tai ihmisiä, kirja osataa ns. pehmeän tien vetovoiman muuntamiseen. Ensiksi tarkkaile, mitä mitä tapahtuu. Ymmärrä, miksi asiat menevät niin. Hyväksy tämä asia. Hyväksyminen ei tarkoita, että pitäisit siitä. Hyväksyminen tarkoittaa, että ymmärrät, että asia nyt vain on niin, mutta silti olet mahtava tyyppi. Lopuksi päätä, että voit ajatella jotain muuta asiaa  tai ihmistä, kuin tätä torjuttua.

"Jos vain toteat tilanteen, etkä taistele sitä vastaan, näet totuuden. 
Et enää halua välttyä näkemästä sitä.
Ja siitä, mitä et enää yritä välttää,
magneettisi ei myöskään enää vedä puoleensa."

Ihme: "Vedät puoleesi jotain selittämätöntä, yllättävää, uutta. Ehkäpä nimität sitä ihmeeksi."

"Rakstatko ihmeitä? 
Talleta luopumisen tunne magneettiisi 
äläkä odota mitään. 
Ja jos kuitenkin haluat odottaa jotain, 
odota ihmettä."

Olen vetänyt elämääni monia samankaltaisia ihmisiä, ja suurin osa heistä ovat minun ystäviäni. Paljon olen vetänyt puoleeni torjuttua ja vastakohtaisuutta. Kirjan myötä olen kuitenkin oppinut hyväksymään sen, että jos ajattelen, että "tällaista en ainakaa halua elämääni" tai "tuon tyyppinen ihminen ei ainakaan ole hyväksi minulle" niin vedän tällaisia tilanteita ja ihmisiä ihna varmasti puoleeni. Olen oppinut hyväksymään. Ja se on ollut mahtava tunne! Ja itseasiassa, tässä muutaman kuukauden sisällä, en ole enää vetänyt torjuttua puoleeni, koska en enää torju sitä. Sillä on lupa tulla luokseni, hyväksyn sen. :) 

Ihmeitäkin on elämässäni vetänyt puoleeni. Ne ovat olleet mahtavia kokemuksia. Ne ovat olleet jotain, täysin odottamatonta, uutta ja mahtavaa. Uskon ja odotan, että useita ihmeitä tulee vielä elämässäni vastaan. Tiedän, että niitä tulee. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti