tiistai 2. elokuuta 2016

Flipbelt juoksuvyö

Sain keväällä testiin Flipbeltin juoksuvyön. Itse olen käyttänyt sitä pääasiassa nyt ryhmäliikuntaohjauksissa mikkivyönä ja ulkoillessa. Voin muuten sanoa, että parempaa vyötä en ole käyttänyt ohjatessani!

Kohta Flipbelt pääseekin vähän kovempaan testiin, kun menen tässä kuussa Les Mills Bodyattack perskoulutukseen!! Jee!! xD Nyt olen siis käyttänyt vyötä pääasiassa spinningissä ja pumpissa. Bodyattackissa tuleekin sitten vähän enemmän liikettä niin siinä sitten näen että kuinka hyvin tuo Flipbelt toimii tälläistä lajia ohjatessa.


Tykkään käyttää Flipbeltiä myös ulkoillessani Cessun kanssa. Sinne saa mukavasti piiloon niin puhelimen, avaimet kuin naksujakin. Ja ennen kaikkea se on tyylikäs! ;) Itselläni on pinkkivyö ja varmasti jossain vaiheessa hankin myös toisen (ja ehkä kolmannenkin) värin. Hinta kun tuolla vyöllä ei kuitenkaan ole mikään päätä huimaava sen toimivuuteen nähden.

Yksi tärkeä tekijä erityisesti ryhmäliikuntaohjaajille on myös se, että sen voi huoletta pestä pesukoneessa muun pyykin seassa ja se kuivuu todella nopeasti. Jos nyt siis vaikka innostut tuon Flipbeltin ostamaan niin nettikaupasta saat koodilla kesä2016 10% alennuksen.
Suosittelen hankkimaan!

Ainut miinus minkä vyöstä antaisin on se että sitä joutuu vähän asettelemaan paikalleen, jotta se on ns. nätisti. Mutta kun sen on saanut paikalleen niin sitten sitä ei tarvitse enää korjailla vaan siinä se sitten pysyy vyötäröllä. Syksyllä näen sitten myös miten hyvin se pysyy paikallaan kun pääsen ohjaamaan Bodyattackia.

<3: Heidi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti