tiistai 17. toukokuuta 2016

Treeniviikonloppu #withthebestfriend

Viime viikonloppuna vietimme parhaan ystäväni Elinan kanssa treeniviikonloppua Seinäjoella. Oli ihan huippu viikonloppu!! Kaikki huolet ja murheet unohtuivat ja sai keskittyä vain siihen, mikä tuntuu omimmalta eli liikuntaan, syömiseen ja lepoon.

Olen viettänyt tälläisiä treeniviikonloppuja aikaisemminkin muutaman kerran ja aina ne ovat yhtä mahtavia! Viime kesänä tein treeniviikonlopun itsekseni täällä kotona, viime syksynä Helsingissä, josta olenkin kirjoittanut pienen jutun tuonne toiseen blogiini, yksi treeniviikonloppu vietettiin myös miehen kanssa Helsingissä. Nyt suunnittelemmekin Elinan kanssa kesäksi jo seuraavaa treeniviikonloppua.


Lauantaina aloitimme treenit Fressillä, jossa molemmat teimme omat treenimme. Minä tein crossfit treenin, joka minulta oli jäänyt viime viikolta välistä ja Elina teki oman ohjelmansa mukaan olkapäätreenin. Meillä on Elinan kanssa eri tavoitteet, joten treenitkin ovat erilaiset. Elina tähtää bodyfitness kisoihin ensi keväälle ja itse tähtään ensi kevään sm-uinteihin.


Salitreenin jälkeen kävimme syömässä lounasta. Hyvin ravittuna lähdimme vielä päivän toisen treenin pariin uimahallille. Tunnin polskuteltuamme lähdimme meille, jossa meitä odotti "neljän tähden" illallinen. Ruuan jälkeen siirryimme paljuun palauttelemaan Nocco BCAA:ta juomien kanssa. Alkoholi ei tälle viikonlopulle kuulunut tietenkään. Nuo Nocco BCAA juomat ovat muuten aivan loistavia viikonloppujuomia ja miksei muutenkin. Mukavan hapokkaita ja sisältävät lisäksi BCAA-aminohappoja sekä vitamiineja.


Paljuilun jälkeen vielä vähän kehonhuoltoa rullaillen ja somettaen (hehe) ja uni oli valmis saapuvaksi. Aamulla lähdimme reippailemaan ulos jo ennen aamupalaa. Cessu tuli myös mukaan joten vauhti ei voinut olla kovin hurja, jotta tämä meidän vanhus jaksaisi kulkea myös mukana. Välillä teimme vähän askelkyykkyjä, polvennostojuoksua, kyykkyhyppyjä ja hölköttelyä niin hyvä lämpö ja hiki tuli. Toimiva herätys keholle ja mielelle!


Aamupalan nautittuamme lähdimme viikonlopun viimeiseen treeniin Fressille. Minä treenailin crossfit wodin, jossa tavoitteena oli saada 100 kippileukaa 20 min aikarajaan. Aina jos kädet irtosivat tangosta niin piti tehdä rangaistukseksi 10 askelkyykkyä. Kippileuat eivät itselläni ihan aina vielä onnistu, joten käytin apuna kuminauhaa. Askelkyykyissä oli 30 kg. Aikaa meni 18 min 40 sekuntia. Ensi kerralla aion yrittää tehdä ainakin osan leuoista ilman kuminauhaa, sitten voi olla että ihan 100 leukaa ei tuohon 20 minuuttiin mene. :D


Hyvää tiistaipäivää kaikille!
<3:  Heidi





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti