maanantai 22. kesäkuuta 2015

Kesäluukku 1: Lähde mielikuvalomalle

Tällä ohjeella onkin hyvä aloittaa kesäloma! ;)

1. Lähde mielikuvalomalle
Loma voi olla todella rauhoittavaa. Siksi on tärkeää pitää lomaa. Loma on tilaisuus jättää normaali elämä hetkeksi, lähteä muualle ja katsoa elämää toisesta näkökulmasta.

Millaista olisikaan, jos voisi lähteä lomalle ajatuksissaan, milloin tahansa haluaisi, ilman että tarvitsisi tehdä mitään järjestelyjä? Hyppää vain koneeseen! Mielikuvaloma antaa mahdollisuuden lomailla aina kun elämä tuntuu liian vaativalta.

Mun yksi lenpi lomapaikoista on mökkilaituri <3

KUVITTELU
Sulje silmäsi, hengitä syvää ja rentoudu. Vieraile mielessäsi lempipaikassasi. Noin 10 min kuluttua avaa silmäsi ja palaa hitaasti todellisuuteen.

Oma vinkki! 
Voit lähteä mielikuvalomalle missä vain ja milloin vain! Aina ei tarvitse eides sulkea silmiä, senkun vain kuvittelet itsesi lomalle esim. kassajonossa! Hyvä mieli on taattu! ;)
Paras tapa lähteä tälle lomalle on kun varaat siihen n. 15 minuttia aikaa.
- Päästä ensin kehosi lomalle. Istu tai makaa, hengitä syvään sisään ja ulos ja vain ole. Rentoudut.
- Kun kehosi on rento, kuvittele mieleesi sellainen paikka, jossa sinulla on hyvä olla. Paikka, jossa tunnet hyvää oloa, iloa, rentoutta, positiivista energiaa, rakkautta.
- Mieti miltä siellä näyttää. Mitä esineitä tai tavaroita siellä on? Missä ne sijaitsevat? Mitä värejä paikka loistaa? Miltä lomapaikassasi tuoksuu? Mitä ääniä kuulet?
- Nauti olostasi ihka omassasi lomapaikassasi. <3
- Kun tunnet, että mielesi ja kehosi on täynnä hyvää oloa, positiivisuutta, iloa ja onnea, avaa silmät ja palaa päivän askareisiin täynnä lomalta paluu virtaa! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti