sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Kesäluukku 6: Chakra

Luukku 6: Chakra
Energiakenttää, joka on fyysisen ruumiin ympärillä, kutsutaan auraksi. Se on siis ruumiin ulkopuolella. Se muodostuu värähtelevistä energiatasoista ruumisi ympärillä; se on kuin munanmuotoinen läpinäkyvä kupla. Tästä kuplasta on yhteydessä selkäranka-alueeseen energiakeskittymiä, joita kutsutaan "chakroiksi".

Juuri-chakra (joka on kytkyksissä selkärangan alaosaan) vastaa vakauden ja turvallisuuden tarpeesta. Jos et tunne itseäsi turvatuksi ja tasapainoiseksi, saattaa tämä chakra olla pois tasapainosta. Sinä voit auttaa tasapainon palauttamisesta kuvittelemalla olevasi puu, joka on turvassa ja paikallaan ja jonka juuret kasvavat jaloistasi syvälle maahan.

Oma vinkki! 
Juuri-chakraa kutsutaan myös Maa-chakraksi ja se liittyy selviytymiseen. Jos tässä chakrassa on tukos, se johtuu peloista, peloista joita pelkäät eniten.

Luovu siis peloistasi ja anna niiden virrata pois virtaavan veden lailla. <3

"Asioiden alulle paneminen, toiminta ja kyky saada asioita päätökseen tai valmiiksi heijastaa juurichakran energian virtausta. Tämän chakran epätasapainoinen toiminta ilmenee turhautumisena, raivona ja väkivaltana, jotka kuvastavat perusluottamuksen puutetta."

Chakran vahvistaminen
Ravinto
Punajuuri, tomaatit, chilipaprikat, punaiset paprikat ja sipulit, punakuoriset perunat, luumut, retiisit, vesimelonit, raparperi, punaiset omenat, vadelmat, mansikat, karpalot, kirsikat, mesimarja, punaherukka, jamssi, kidneypavut, linssit, ohra, punainen liha, sisälmykset, mausteneilikka, cayennepippuri.
Luonto
Auringon nousut ja laskut, maan tunteminen paljaiden jalkojen alla ja tuoreen mullan tuoksu, kalliot.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti