perjantai 3. heinäkuuta 2015

Kesäluukku 12: Ohita uutiset

Luukku 12: Ohita uutiset
Uutiset ovat meille tärkeitä, mutta se, mitä saa tietoonsa mediasta, voi olla hyvin stressaavaa. Jos kuulet, näet tai luet paljon kaikkea kielteistä, sillä voi olla haitallinen vaikutus sinuun ja käsitykseesi elämästä.

Yksi päivä viikossa, jolloin välttelee uutisten kuulemista tai näkemistä tv:stä, Internetistä tai muista lähteistä, voi tehdä todella hyvää. Jos jotain todella tärkeää tapahtuu, kuulet siitä kyllä muilta ihmisiltä, mutta rauha ja hiljaisuus toisinaan vähentävät stressiä.


Oma vinkki!
Kun olin lukiossa, tein päätöksen, että en seuraa uutisia enää koskaan. En lue uutisia lehdistä, en katsoa uutisia televisiosta enkä myöskään selaa uutisia netistä. Moni on tätä ihmetellyt minulle ja ehkä jopa vähän paheksunutkin, mutta minä voin paremmin kun teen näin. :) Ja jos jotakin tärkeää tapahtuu niin siitä kyllä kuulee muilta ihmisiltä. Varsinkin kun on asiakaspalvelu työ! ;)

Mutta kun ilmestyy sellainen sanomalehti tai uutissivusto, missä on pelkästään positiivisia ja iloisia uutisia, alan lukemaan sitä! ;) Ja jos sellainen on jo olemassa niin kertokaa ihmeessä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti