keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Kesäluukku 17: Turistina kotikaupungissasi

Luukku 17: Turistina kotikaupungissasi
Ehkä toisinaankin tarvitsisit lomaa ja siksi tunnet itsesi stressaantuneeksi, mutta juuri nyt sinulla ei ole tilaisuutta pitää lomaa. Mitäpä jos olisit turisti, vaikka et itse asiassa lähtisikään minnekään? Voit yllättyä, kuinka hauskaa on tarkastella omaa kotikaupunkiaan: siellä on vaikka kuinka nurkkia ja sopukoita, joita et ole aikaisemmin tutkinut.

Käy vaikka kirjastossa etsimässä tietoa kotipaikastasi ja kulje niin kuin et olisi koskaan aikaisemmin ollut paikalla ja pidä hauskaa. Vältä tekemästä sitä, mitä teet normaalisti, ja kokeile kaikkea uutta.

Jalasjäreven Pirunpesä, jossa käytiin viime vuonna.
Monesti tämänkin ohi oli ajettu, mutta vasta nyt pysähdyttiin sinne :D

Oma vinkki!
Olen huomannut vuosittaisilla Roadtrip-matkoillani, että Suomessa on todella paljon kaikkea nähtävää eli aina ei tarvitse todellakaan lähteä ulkomaille lomalle. Olemme ystäväni Miran kanssa löytäneet monia hienoa pieniä nähtävyyksiä ja paikkoja Suomesta. Nyt ehkä olisikin paikallaan ihan Seinäjoki-Ilmajoki lomailu. Saattaisi löytyä jotain uutta tai sitten ainakin tulisi käytyä niissä paikoissa, jotka tietää ns. turistikohteiksi, mutta joissa ei jostain kumman syystä ole vielä tullut käytyä. Ehkä juuri siksi että ne ovat liian lähellä! :D Katsotaan mitä löydän! Kerron sitten teillekin! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti