lauantai 6. joulukuuta 2014

Luukku 6 - Päätetty mikä päätetty

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Toivottavasti teillä on ollut mukava päivä tänään. Itselläni ainakin on! :) Rento aamu, salitreeni, sushin ja piparien tekoa, herkuttelua, saunaa ja telkkarin töllötystä. <3 LOVE IT!

Tämän päivän hyvinvointikalenterin luukku 6 käsittelee päätöksiä ja niissä pysymistä.

Onko sinulla sellaisia päivä, että illalla kun teet päätöksen (esim. päätät lähteä aamulla aikaisin lenkille tai että teet rästiin jääneen asian) jotenkin ihmeen kaupalla kun se seuraava päivä koittaa niin aamulla ei päätös ei enää tunnukaan yhtään hyvältä ajatukselta, vaan esimerkiksi sänky houkuttaa enemmän kuin ulos lähteminen tai on muita muka tärkeämpiäkin tehtäviä hoidettavana kuin juuri SE rästitehtävä.

Minulla ainakin on!!
Mitä silloin siis kannattaa tehdä? Jos päätös illalla oli ihan selkeä ja tiedät että se vie sinua kohti sitä mitä haluat tai tavoittelet, niin mitä siinä yön tai päivän aikana oikein tapahtuu?

Minun vinkkini on
Pysy päätöksessäsi vaikka mikä olisi. Piste. Ja tee tehtävästä helpompi toteuttaa.

Esimerkiksi laita ulkoiluvaatteet valmiiksi sängyn viereen, lenkkarit eteiseen valmiiksi ja vaikka vesipullo valmiiksi jääkaappiin. Joten heti kun heräät aamulla, ponnahda sängystä ylös (ei vastaväitteitä, ei sisäistä puhelua tai muutakaan armollista) ja puet vaatteet ja lenkkarit jalkaan ja juot vettä ja eikuin ulos lenkille!

Aamulenkki klo 4.00 vaatii sen, että kaikki on valmiina ja aamulla noustaan sängystä ilman, että aloitetaan sisäinen yksinpuhelu sen puolesta, miksi kannattaisi jäädä sänkyyn ;)

Rästitehtävän voit kirjoittaa muistiin isolla lapulla jääkaapin oveen, laita muistutus kännykkään ja vaikka toinenkin. Ja tee se asia, minkä päätit edellisenä iltana tehdä tänään. Tee se heti. Älä siirrä sitä huomiseen tai hamaan tulevaisuuteen vaan tee se nyt.

Yksinkertaista. JUST DO IT! NOW! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti