torstai 11. joulukuuta 2014

Luukku 10 - Vietä Me-päivää

ME-PÄIVÄ <3
Vietä rakkaasi tai ystäviesi kanssa Me-päivää, voit kutsua sitä myös Treffi-päiväksi tai -illaksi. Miten vain haluat. ;)

Monesti arjen kiireen keskellä unohtuu niin oma aika kuin se yhteinen aika kumppanin kanssa.
Miten ihanaa se on kun saa hetken viettää sen rakkaimmana kanssa kahden keskistä aikaa jotain mukavaa puuhastellen! <3 Useasti vain saattaa olla niin, että kun sellainen vapaa hetki koittaa sattumalta niin kumpikaan ei jaksa tehdä tai saatika suunnitella mitään tekemistä juuri silloin.

Tässä muutamia ideoita Me-päivän suunnitteluun :)

1. Sopikaa vakio treffipäivä (esim. joka kuun toinen lauantai, tai joka toinen viikko perjantaisin). Näin teidän on helpompi saada lastenvahti jos tarve vaatii ja suunnitella aikataulut niin, että tähän päivälle ei muita suunnitelmia oteta.
Miksi suunnitella etukäteen ja laittaa kalenteriin? No onhan sinne kalenteriin lyöty ne tärkeät työasiat, lasten harrastukset, treenit ym. joten miksi ei myös illanviettoa sen rakkaimman ihmisen kanssa? ;)

2. Vuorotelkaa kumpi suunnittelee treffi-illan. Jos teillä on esimerkiksi treffit kerran kuussa niin siinä on rutkasti aikaa suunnitella omat treffinsä. Näin toinen saa aina vuorollansa yllättää toisen ja toinen saa olla yllätettävänä. Tästä ei kannata kuitenkaan ottaa paineita. Jo se kahdenkeskinen aika sinällään on varmasti luksusta ilman sen suurempia yllätyksiä. ;)

3. Käykää syömässä ja myös tekemässä jotain. Monesti ne treffi-illat saattavat sisältää vain ulkona syömisen. Suunnitelkaa treffit niin, että käyttekin syömässä tällä kertaa jossain, missä ette ole ennen käyneet, vaikka toisella paikkakunnalla, ja tehkää sen jälkeen tai sitä ennen jotain yhdessä. Se voi olla vaikka keilaamista, biljardin pelaamista, ulkoilua, frisbeegolfausta, elokuvissa käynti, ruuanlaittoa tai vaikka saunomista tms. Vain taivas on rajana. Ja ei joka kerta todellakaan tarvitse olla jotain spesiaalia ja uutta. Se sama, hyväksi todettu ruokapaikka toimii varmasti useampaankin otteeseen. Ja keilaamassakin ovi käydä muutaman kerran peräkkäin. ;)

Kannustan ehdottomasti kaikkia pariskuntia/aviopareja/äitejä ja isiä panostamaan siihen yhteiseen aikaan. Ja miksei nämä päivät voisi olla myös Perhe-päiviä? :) Laatuaikaa perheen kanssa toimii ihan yhtä hyvin. 

Tuona päivänä tärkeintä on yhdessäolo ja -tekeminen. Läsnäollen. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti