maanantai 22. joulukuuta 2014

Luukku 20 - Kaipaatko rauhoittumista?

Hei ja ihanaa jouluviikkoa! Viikonloppu oli niin kiireinen (oli reiki tommo koulutusta, joulusiivoja, leffailtaa, treeniä jne.) että en ehtinyt koneen ääreen ja blogin parin, mutta nyt aukaistaankin sitten heti kolme luukku kerralla! :)

Luukku 20 - Kaipaatko rauhoittumista?

Onko sinulla tunne, että välillä haluaisit vain pois kaikesta kiireestä ja stressistä? Pois elämäsi oravanpyörästä? Kokeile mennä omaan rauhan paikkaasi. :)

Onko sinulla olemassa omaa rauhan paikkaasi, jonne voit kadota kun elämä tuntuu liian stressaavalta? Minulla on. Toki pahimman stressin aikaan en sinne vielä osaa mennä, mutta muuten kyllä. :)

Metsäpolku <3

Paikka voi olla oikea tai mielikuvituksen tuotetta. Itselläni on mielikuvitus talo. Kävelen sinne pitkin metsäpolkua, sää on mukavan kirpsakka, mutta valoisa. Metsäpolun päässä tulee käännös oikealle. Ennen kun olen päässyt käännöskohtaan, tiedän jo että nurkan takana minua odottaa ihanan rentouttava, täysin oma rauhan paikkani. <3

Oma oikea rauhanpaikkani <3

Tämän harjoituksen olen poiminut kirjasta Mind Gym, josta aikaisemminkin olen maininnut blogissani. Harjoituksessa luodaan mielikuvituksen avulla hyvin tarkasti ja yksityiskohtaisesti talo tai paikka, joka on juuri sellainen kuin sinä haluat niin että se tuo sinulle rauhoittumisen paikan pahan paikan tai miksei hyvänki tullen. Paikka jossa sinulla on hyvä olla, rento ja iloinen olo, onnellinen tunne.

Oma rauhan paikkani
Minun rauhan paikkani on ulkopuolelta katsottuna punainen, vanha omakotitalo, vähän sellainne mummon mökki. Cesar juoksentelee pihalla. Sisään astuessani talo onkin moderni ja melkein kokonaan väritykseltään valkoinen. Eteisestä avautuu näkymä olohuoneeseen, jossa on isot ikkunat, joista näkyy iso järvi mäntyjen lomasta. Eteisen vieressä on pieni keittiö, jossa ei ole ruokapöytää. Ja toisella puolella eteistä on vessa ja ovi kodinhoitohuoneeseen. Olohuoneesta menee ovi isoon makuhuoneeseen ja kierreportaat yläkertaan, jossa on lisää makuuhuoneita.

Olohuoneessa on ihana, iso ja valkoinen sohva sekä ihanan pehmoinen nojatuoli, keskellä valkoista karvamattoa on vielä lasinen sohvapöytä. Olohuoneesta löytyy myös takka. Sekin valkoinen. :)

Yleensä käperryn mielikuvissani nojatuoliin viltin alle ja vain katselen ulos ikkunoista. Toisinaan seuraan Cessua, joka makoilee takan edessä tai miekkostani, joka sytyttää takkaa. Joskus myös istumme sohvilla koko perhe. Ja joskus otan päiväunet sohvalla verhot kiinni. Voin tehdä siellä ihan mitä vain! :)

Tälläinen on lyhyesti minun rauhanpaikkani, jonne menen kun tarvitsen pysähdyksen elämäni oravanpyörään. Paikka jonne voin mennä koska vaan ja josta kukaan muu ei tiedä. <3

Millainen on sinun rauhan paikkasi? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti